ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 1η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ—ΕΚΛΟΓΕΣ Δ.Σ. & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αγαπητοί Γονείς, μέλη του Συλλόγου .
Οι εκλογές με βάση την ισχύουσα νομοθεσία πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός 6 μηνών από την Ιδρυτική Συνέλευση ( 5/10/2014), δηλαδή το αργότερο εώς 5/4/2015. Με βάση το καταστατικό του Συλλόγου μας, όπως αυτό εγκρίθηκε από τα 40 Ιδρυτικά Μέλη , από την απόφαση 63/2014 του Ειρηνοδικείου Κρωπίας & έχει καταχωρηθεί στα βιβλία σωματείων με αρ. μητρώου 30480 του Πρωτοδικείου Αθηνών, στο άρθρο 15 « Γενική Συνέλευση- Σύγκληση-Συνεδρίαση » ορίζεται : Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του σωματείου …… Η τακτική Γενική Συνέλευση συνέρχεται ύστερα από αναγγελία που τοιχοκολλάται στα γραφεία του σωματείου και αποστέλλεται στα μέλη με κάθε πρόσφορο μέσο (επιστολή, sms, mail κλπ) τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν την πραγματοποίησή της και αναφέρει την ημερομηνία, την ώρα, τον τόπο και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης  …….      Μέλη του σωματείου μπορούν να εκπροσωπηθούν στη Γ.Σ και στις αρχαιρεσίες με έγγραφη επικυρωμένη εξουσιοδότηση προς  άλλο μέλος του σωματείου, εφόσον γνωστοποιήσουν αυτό προς το Δ.Σ. μέχρι την έναρξη της Γ.Σ, μη επιτρεπόμενης της εκπροσώπησης περισσότερων των δύο  (2) μελών από το ίδιο εξουσιοδοτούμενο μέλος. Οι εκπροσωπούμενοι έχουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των παρόντων…….. Η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία όταν παρευρίσκονται το 2/3 των ταμειακώς τακτοποιημένων παρόντων και εκπροσωπούμενων μελών. Αν δεν πραγματοποιηθεί απαρτία συνέρχεται χωρίς άλλη πρόσκληση την αντίστοιχη ημέρα της επόμενης εβδομάδας στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε τότε βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη είναι παρόντα.
Έχοντας υπόψιν τα παραπάνω ,το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής « Αγίοι Τερέντιος & Νεονίλλη » , σας προσκαλεί  να παρευρεθείτε στην 1η Γενική Συνέλευση & εκλογή του νέου ΔΣ του Συλλόγου σας, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 στις 12:00΄ στο Κινηματοθέατρο « Άρτεμις » στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου Μεσογαίας.
Επίσης , οι υποβολή των υποψηφιοτήτων για το νέο ΔΣ & την Ελεγκτική Επιτροπή , πρέπει να υποβληθούν το αργότερο εως την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 .Τέλος , Οι εκλογές διενεργούνται με μυστική ψηφορία και υπό την εποπτεία τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής η οποία ορίζεται από το απερχόμενο Δ.Σ., μεταξύ των μελών του σωματείου, τα οποία δεν έχουν δηλώσει υποψηφιότητα. Στην Εφορευτική Επιτροπή προεδρεύει Δικαστικός Λειτουργός ο οποίος διορίζεται από το αρμόδιο Δικαστήριο μετά από αίτηση του ΔΣ. Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει τις υποψηφιότητες στη Γ.Σ., ελέγχει τα ψηφοδέλτια, εποπτεύει την ψηφοφορία, ενεργεί τη διαλογή των ψήφων, ανακηρύσσει τους εκλεγέντες κατά σειρά σταυρών προτίμησης και παραδίδει το εκλογικό υλικό προς φύλαξη στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. Για όλες τις ανωτέρω ενέργειες συντάσσει πρακτικό, το οποίο υπογράφεται από τα μέλη της. Φάκελος με τα πλήρη στοιχεία και έγγραφα των αρχαιρεσιών του σωματείου με το πρακτικό, κατατίθεται στο αρμόδιο Δικαστήριο.

Σας περιμένουμε  ΟΛΟΥΣ .                                 Πληροφορίες : 6970078770 & 2299112133

Με εκτίμηση                                                                                       Μαρκόπουλο , 23/2/2015
Το προσωρινό ΔΣ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ