Σύλλογος Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής « Αγίοι Τερέντιος & Νεονίλλη »
Έδρα : Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής
Τηλέφωνο & φαξ: 2299112133



Δήμος Σαρωνικού
Αθηνών & Ρήγα Φεραίου
Καλύβια Αττικής
Τηλέφωνο: 2299320300

Μαρκόπουλο , 27/3/2015 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής «Αγίοι Τερέντιος & Νεονίλλη » , όπως και οι δημότες του Δήμου Σαρωνικού, που μαστίζονται από την αδυσώπητη οικονομική κρίση της εποχής μας, απολαμβάνει την στήριξη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σαρωνικού.
Κατ' αρχήν προσφέρετε πολύτιμη αρωγή και συμπαράσταση προς οικογένειες ευπαθών κοινωνικών ομάδων που αδυνατούν στις μέρες μας να καλύψουν ακόμη και βασικές ανάγκες. Η ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά σας, χωρίς διαφοροποιήσεις και διακρίσεις προς τα παιδιά μας που αποτελούν το μέλλον της πατρίδας μας. Έτσι παίρνουν έμπρακτο μήνυμα ζωής και μαθαίνουν να ζουν συλλογικά και αλληλέγγυα.
Η άλλη βασική συνιστώσα για την οποία επίσης νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε και συνάμα να σας συγχαρούμε είναι η δυνατότητα στέγασης του υποκαταστήματος μας, στην πολή της Αναβύσσου , στην όδο Μεγάλου Αλεξάνδρου 19 στον 1ο όροφο . Με τον τρόπο αυτό στηρίζετε τις πολύτεκνες οικογένειες των Δημοτικών Κοινοτήτων της Αναβύσσου, της Σαρωνίδας και της Παλαιάς Φωκαίας, οι οποίες  έχουν  πράγματι μεγάλη ανάγκη τέτοιων αξιέπαινων και ωφέλιμων πρωτοβουλιών και δράσεων.
Ευελπιστούμε ανάλογες πρωτοβουλίες να ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι της Ανατολίκης Αττικής, όπως ήδη ακολουθούν ο  Δήμος Λαυρεωτικής και ο  Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και  συμπαραστέκονται στην όλη προσπάθεια με ανάλογες αξιέπαινες πρωτοβουλίες.
 Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε λοιπόν είναι να ευχαριστήσουμε θερμά την Δημοτική Αρχή του Δήμου Σαρωνικού για τη μεγάλη και ανεκτίμητη προσφορά του, αλλά και την συνδρομή της εμπειρίας και τεχνογνωσίας του, καθώς χωρίς αυτή θα ήταν αδύνατη η υλοποίηση των σκοπών του Συλλόγου μας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σαρωνικού.

 Ευχαριστούμε θερμά
 Το ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής « Αγίοι Τερέντιος & Νεονίλλη »

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ