«Ζωγραφίζουμε το Καλοκαίρι»

Αγαπητοί γονείς ,
Σας ενημερώνουμε ότι ο μη κερδοσκοπικός ,Φιλανθρωπικός & Εκπολιτιστικός, Σύλλογος Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής «Αγίοι Τερέντιος και Νεονίλλη» διοργανώνει τον 2ο Διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Ζωγραφίζουμε το Καλοκαίρι».
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ενδυνάμωση της αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των μελών του Συλλόγου και η προαγωγή της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά από 6 -14 ετών. Τα έργα θα αποσταλούν είτε ταχυδρομικώς, συστημένα, στη διεύθυνση: Γ.Β, Σπυράκου 7, Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής , Τ.Κ. 19003, με την ένδειξη: Προς Σύλλογο Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: Zxyrafi@yahoo.gr , έως και τις 31 Ιουλίου 2016.
Όροι συμμετοχής:
1. Τα έργα θα είναι ατομικά. Κάθε διαγωνιζόμενος/η μπορεί να συμμετέχει με ένα μόνο έργο. Τα έργα των μαθητών δεν θα επιστραφούν και οι διοργανωτές του Διαγωνισμού διατηρούν το δικαίωμα ενδεχόμενης χρησιμοποίησής τους.
2. Το έργο πρέπει να έχει διαστάσεις 35×50 εκ. Η επιλογή των υλικών είναι ελεύθερη καθώς και η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί (σχέδιο, ζωγραφική, κολάζ, μεικτές τεχνικές κτλ.).
3. Στο πίσω μέρος του έργου θα αναγράφονται ευδιάκριτα με κεφαλαία γράμματα τα στοιχεία του συμμετέχοντος μαθητή: επώνυμο, όνομα, διεύθυνση κατοικίας (οδός, αριθμός, πόλη, Τ.Κ.), τηλέφωνο, email, ηλικία, τάξη, σχολείο.
4. Τα έργα που θα διακριθούν θα είναι συνολικά έξι, τα οποία θα εκτυπωθούν σε εξώφυλλα σχολικών τετραδίων για τη σχολική χρονιά 2016-2017.
5. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην παρούσα σελίδα.
6. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι προαιρετική και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά των οικογενειών της Ανατολικής Αττικής. Πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό στο τηλέφωνο: 6970078770
Με σεβασμό,
Το ΔΣ του Συλλόγου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ