«Ακροβάτες της Τύχης» , στο Ερασιτεχνικό Θεατρικό Εργαστήρι μας.

Αγαπητοί γονείς,
Όλο τον περασμένο χειμώνα σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, συνδιοργανώσαμε «Βραδιές Ανάγνωσης Παιδικού Βιβλίου», όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με την φαντασία τους , στα υπέροχα παραμύθια Ελλήνων Συγγραφέων και να έρθουν σε επαφή με την Δημοτική Βιβλιοθήκη .
Όμως , το καλοκαίρι ήρθε και πρέπει να ζωντανέψουν τα παραμύθια. Έτσι επιλέξαμε το παραμύθι της Κυρίας Κέλλυ Σταμουλάκη « Ακροβάτες της Τύχης» , του οποίου το ηθικό δίδαγμα είναι διαχρονικό, να το ζωντανέψουν τα ίδια ,τα παιδιά σε μία υπέροχη θεατρική Παράσταση.
Προσκαλούμε μικρούς & μεγάλους, σε μία ιδιαίτερη « Ανάγνωση Παιδικού Βιβλίου » την Κυριακή 19/6/2016 , στις 11:00 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου μας, όπου θα πραγματοποιηθεί η ανάγνωση του συγκεκριμένου παραμυθιού & στην συνέχεια ΟΛΑ τα παιδιά που θα συμμετέχουν , θα λάβουν τους θεατρικούς τους Ρόλους , από το ομώνυμο Παιδικό Θεατρικό Έργο.
Σας περιμένουμε όλους, στο «Ερασιτεχνικό Θεατρικό Εργαστήρι» του Συλλόγου μας, ώστε να παίξουμε θέατρο, να διασκεδάσουμε & να ζωντανέψουμε τους ήρωες του παραμυθιού.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Με σεβασμό,
Το ΔΣ του Συλλόγου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ