Αγαπητοί γονείς,
Tην Κυριακή 10 Μαΐου 2015, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής «Άγιοι Τερέντιος και Νεονίλλη» συνδιοργάνωσε μαζί με το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Αγκαλιά» ομιλία με θέμα: «Αμβλώσεις - προστασία της μητρότητας», εορτάζοντας την παγκόσμια ημέρα της μητέρας και αγγίζοντας το θέμα από μια άλλη ουσιώδη πλευρά.
Στην ομιλία συμμετείχαν:
Κος Βασίλειος Μπέλιος
  •  Ο κ. Βασίλειος Μπέλλιος, εθελοντής μαιευτήρα-γυναικολόγος της «Αγκαλιάς», ο οποίος με επιστημονικό και εμπεριστατωμένο τρόπο μας ενημέρωσε για το Θαύμα της Ζωής .


  • Η κ. Ζαχαρούλα Γκριέλα, γενική γραμματέας του Συλλόγου «Αγκαλιά» και δικηγόρος, η οποία μας ενημέρωσε για τους νόμους που προστατεύουν το αγέννητο παιδί, αλλά και για τα δικαιώματα του αγέννητου παιδιού.

 
Κα Ζαχαρούλα Γκριέλα
  • Και η κ. Βαρβάρα Μεταλληνού, Πρόεδρος του Συλλόγου «Αγκαλιά» και καθηγήτρια Φιλολογίας και Θεολογίας, μάς συγκίνησε όλους, αναφερόμενη στο χρέος της μητέρας.
Κα Βαρβάρα Μεταλληνού


Στη συνέχεια, τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής πραγματοποίησαν απονομή τιμητικών τίτλων και ενθυμίων στους ομιλητές και στο Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Αγκαλιά», με την παρουσία και την υποστήριξη του Δήμου Μαρκοπούλου, τον οποίο εκπροσώπησε η κα Μαρία Κιμπιζή, Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μαρκοπούλου, για την ανεκτίμητη προσφορά και έργο του Συλλόγου «Αγκαλιά» στις μητέρες και στα παιδιά τους.




Η απονομή ολοκληρώθηκε από το ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής «Άγιοι Τερέντιος και Νεονίλλη», τιμώντας την κα Μαρία Κιμπιζή, Αντιδήμαρχο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, με τον τίτλο του Επίτιμου Μέλους του Συλλόγου μας, για τη μεγάλη εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά της στο Σύλλογό μας, από την ίδρυσή του έως σήμερα.

Με σεβασμό,
Το ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής 
«Άγιοι Τερέντιος & Νεονίλλη»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ